Ridehuset

Vi julepynter Ridehuset og ønsker velkommen til en intim og hyggelig julekonsert for hele familien.

«Nøtteknekkeren» er elsket av publikum verden over og danset av Nasjonalballetten hvert år siden 1965. Med et utvalg av satsene fra Tsjaikovskis fargesprakende og fantastiske suite arrangert for våre treblåsere av Øivind Westby.

Skuespiller Ingjerd Egeberg binder musikkstykkene sammen og tar oss med inn i det vidunderlige eventyret hvor Clara sovner i juleselskapet og magiske ting begynner å skje.

Notteknekkeren_bilde[962].jpg

Mini-Nøtteknekkeren
med Forsvarets
stabsmusikkorps

Forsvarets stabsmusikkorps er et av Forsvarets fem profesjonelle musikkorps og er med sine 37 faste ansatte musikere Norges største profesjonelle blåseorkester. Korpset  ble etablert i 1818 og har siden den gang vært Forsvarets viktigste representasjonsorkester. Korpset har jevnlige oppdrag for Kongehuset, Regjeringen og Forsvaret i tillegg til ulike representasjonsoppgaver i både inn- og utland. Repertoaret strekker seg fra det klassiske blåserrepertoaret til dagens populærmusikk.

Forsvarets stabsmusikkorps. Foto: Forsvarets stabsmusikkorps

Forsvarets stabsmusikkorps. Foto: Forsvarets stabsmusikkorps

Forsvarets stabsmusikkorps er et historierikt orkester med lange tradisjoner, og disse settes i spennende samspill med nye musikalske og kulturelle trender. 
 

13.00 og 15.00
Familiekonserter «Mini-Nøtteknekkeren»

Forteller: Ingjerd Egeberg.
Dirigent: Professor i kammermusikk Max Artved.
Plassering: Ridehuset er det gule bygget som ligger rett til høyre når man går inn hovedporten til festningen i Kirkegata.


Billetter
Fri entré med billett.
www.ticketmaster.no / tlf. 815 33 133  

Dørene åpnes 30 minutter før hver konsert.
Varighet ca 1 time.
NB! Begrenset antall plasser per konsert.